• Marketing Training
  • ISO new 2015
  • ISO Seminar
  • Security
  • Pharma Marketing
Previous Next
 

   Наша основна специализация е фармацевтичният сектор, където от 1994 година следим развитието на законодателството в България, пазарната среда и и участниците в нея. Проучванията, които правим сред лекари и фармацевти, ни дават ясна представа за тенденциите и очакванията на ключовите фигури в лекарствения бизнес.

   За ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ предлагаме обучения по фармацевтичен маркетинг - както за навлизащите в тази област продуктови мениджъри, така и за опитни ръководители в сектора, които изграждат стратегиите за бъдещата дейност.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

   ТОЗИ МЕСЕЦ ПРОВЕЖДАМЕ СЕМИНАР ПО ФАРМАЦЕВТИЧЕН МАРКЕТИНГ .

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ ОТ НЕГО? (описание на курса на английски)

   ЕТО И ПОДРОБНА ПРОГРАМА НА КУРСА (на английски)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

   Нашите курсове за медицински представители по умения за продажби (за начинаещи и напреднали) представят както класическите модели, така и подходите за работа в съвременни условия на огромна генерична конкуренция и терен, пренаситен от представители на десетки компании. Предлагаме и специална програма за умения за презентиране пред лекари и фармацевти, а също и семинар за организиране на кръгли маси.

   За екипите от ФАРМАЦЕВТИ предлагаме обучения по обслужване в аптеката, както и по аптечен маркетинг - кака да съчетаем здравните грижи с успешния бизнес в аптеката. Обикновено съчетаваме тези курсове с предварително проучване по метода "тайния клиент", за да съберем реална информация за поведението на участниците в курса, а по време на семинарите разглеждаме добрите практики за работа с клиенти и пациенти.

   За ЛЕКАРИТЕ предлагаме лекции по развитие на частната практика - как да печелим и задържим пациентите не само с медицинска компетентност, но и с добра организация и отношение. За лекарите, които имат (или им предстои) активна лекторска дейност, предлагаме специализиран курс по презентационни умения, който включва и насоки за изнасяне на доклади пред научни конференции.

   Въпроси за нашите обучения приемаме с удоволствие на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

  

TMA.Presentation.v3
TMA.ISO.10002.v3
TMA.ISO.9001.v3
TMA.Communication.v2