• Marketing Training
  • Pharma Marketing
  • ISO new 2015
  • ISO Seminar
  • Security
Previous Next
 

   Преди много години един диктатор беше казал "Имаш човек - имаш проблем". И до днес много ръководители се оправдават с тази крилата фраза, когато не могат да се справят с основните си управленски задължения - да намерят подходящи хора, да ги организират по ефективен начин, да ги мотивират за високи постижения и да ги развиват - за тяхно собствено удовлетворение и за просперитета на компанията. Според нас

Човекът не е проблем, а решение!

   Техниката може да се купи, капитал може да се вземе от финансовите институции, идеите идват от пазара (ако има кой да ги посрещне), но хората са този елемент от фирмата, който не може да се управлява само с власт и пари.

   В модерния свят вече липсват и "готовите решения" - кадри, които са подготвени от училището или университета да влязат с летящ старт в дадена организация и да се включат в нейната дейност "от първия ден". Дори най-добрият университет не може даде специфичната компетентност, необходима за съвременното работно място, а наученото остарява изключително бързо.

   Конкуренцията за "таланти" е огромна и вече отличните кандидати за работата си избират работодател, а не обратното. Затова правилното отношение към подбора на хора е от фатално значение.

   "Принцът на бял кон" отдавна го няма и само наивните млади момичета вярват в него. Няма го и "перфектният служител", за който все още си мечтаят много работодатели. Най-ценни вече не са знанията, с които идва един човек, а неговите умения да се развива, да се адаптира в свят на интензивни промени и да провява инициативност и ангажираност.

   Top Management Advisors не предлага чудеса - но можем да ви помогнем да намерите хора с потенциал да допринесат за вашия успех. Предлагаме и разработката на цялостни системи за мотивиране на кадрите чрез подходящи инструменти за оценка, както и консултации по изграждане на модерни системи на заплащане, които осигуряват баланс между инвестицията в хора и очакванията за техния принос към печалбата на фирмата.

Ръководител направление: Юлиан Узунов

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

TMA.Presentation.v3
TMA.ISO.10002.v3
TMA.ISO.9001.v3
TMA.Communication.v2