• ISO new 2015
  • Security
  • Pharma Marketing
  • ISO Seminar
  • Marketing Training
Previous Next
 

Във всички проекти за управленско консултиране има и елементи на обучение. Например при изграждане на цялостни системи за фирмено управление от типа на ISO 9001 провеждаме обучение на персонала по специализирани програми (като "вътрешно одитиране") или по прилагане на модерни управленски подходи - например в звената за работа с клиенти, отделите по снабдяване и управление на кадрите. Тези обучения са част от нашите услуги по управленски стандарти.

Top Management Advisors предлага и широка гама от обучения за ръководители на различни нива, които са насочени най-вече към придобиване или актуализиране на компетентността по различни аспекти на мениджмънта и маркетинга.

Разбира се, амбициозните служители, които все още са на изпълнителски позиции, имат нужда от развиване на основни личностови умения - ние ги наричаме "обучения за всеки". Нашият фокус не е върху професионални технически курсове, а върху "меките умения", които са необходими на всеки професионалист, който работи с клиенти.

Тук може да намерите информация за основните курсове, които предлагаме.

Предстоящите отворени обучения са обявени на големия подвижен панел на сайта.

Често организираме и специализирани семинари за компании, които имат специфични нужди (например във фармацевтичния сектор). Във всички случаи се стремим да отговорим на конкретните потребности на нашия клиент.

Ръководител направление: Юлиан Узунов

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

TMA.Presentation.v3
TMA.ISO.10002.v3
TMA.ISO.9001.v3
TMA.Communication.v2