• Marketing Training
  • Security
  • Pharma Marketing
  • ISO Seminar
  • ISO new 2015
Previous Next
 

   Има стоки, които не подлежат на държавен контрол, и други, които носят рискове за здравето на хората. Най-строг е контролът при продукти, които нанасят големи щети върху човешкото здраве като наркотиците, но на обществен контрол са подложени и храните, напитките и лекарствата.

   Българското фармацевтично законодателство вече е хармонизирано до много висока степен с това на Европейския съюз. През последните години няма много промени в режима на контрол на производството, регистрацията и търговията с лекарства. За сметка но това правилата за ценообразуване и снабдяване с лекарства се променят непрекъснато.

   Ние предлагаме консултации по редица регулаторни въпроси на фармацевтичния сектор и се стремим да поддържаме актуална база данни с приложимите нормативни актове. Справка може да направите в приложения Списък на българското фармацевтично законодателство.

   За нашите чуждестранни клиенти осигуряваме по индивидуална заявка или на абонаментен принцип Преводи на българското фармацевтично законодателство на английски език.

Ръководител направление: Юлиан Узунов
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

TMA.Presentation.v3
TMA.ISO.10002.v3
TMA.ISO.9001.v3
TMA.Communication.v2