• ISO new 2015
  • Security
  • Pharma Marketing
  • Marketing Training
  • ISO Seminar
Previous Next
 

Top Management Advisors предлага на своите клиенти обобщена информация, текущи анализи и обзори в рамките на абонамент или по конкретна заявка. Част от нашите коментари и анализи се подготвят само на английски или само на български според изискванията на клиентите. Стремим се справките по конкретни въпроси да бъдат изпълнявани в максимално кратки срокове.

Актуални данни за системата на здравеопазване, предимно на макроикономическо ниво.

-   Данни и анализи за дейността на участниците във фармацевтичния пазар (производители, търговци на едро с лекарства, аптеки и институции в здравния сектор - Министерство на здравеопазването, Изпълнителната агенция по лекарствата и Националната здравноосигурителна каса). 

- Актуални копия на нормативните документи, които засягат фармацевтичния сектор у нас (на български и на английски език), както и коментари и обзори по основни въпроси на фармацевтичното законодателство - виж раздела "Фарма законодателство на български и английски език".

- Анализи относно ключови теми на фармацевтичния сектор като регистрация на лекарствата, ценообразуване, Позитивен списък и реимбурсиране на лекарствата,  изискванията за провеждане на клинични изпитания и други важни   въпроси, които се разработват и предоставят по заявка на клиента.

- Текущи и специализирани обзори за фармацевтичния сектор на английски език предлагаме на нашите клиенти чрез абонамент за изданието PHARMA BULGARIA (от 1994 година). То е предназначено предимно за производители на лекарства и е насочено предимно към международна аудитория.

Ръководител направление: Юлиан Узунов

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

TMA.Presentation.v3
TMA.ISO.10002.v3
TMA.ISO.9001.v3
TMA.Communication.v2