• ISO Seminar
  • Marketing Training
  • Pharma Marketing
  • Security
  • ISO new 2015
Previous Next
 

   Терминът "информационна сигурност" обикновено се свързва с теми като конфиденциалността и съхраняване на фирмената информация, която представлява обект на търговска тайна, като често се приема, че това е задача предимно на специалистите по информационни технологии.

   Стандартът ISO/IEC 27001:2013 дава нов обхват на понятието информационна сигурност: запазването на всички активи – материални и нематериални – които гарантират съществуването и успеха на дадена компания. Под „активи” се разбира всичко, което организацията цени. В този смисъл стандартът е приложим към абсолютно всяка организация, независимо от нейния предмет на дейност.

   За разлика от други стандарти в семейството ISO/IEC 27000 има и съвсем конкретни указания какво трябва да се направи, за да покрием изискванията за сертификация на Система за управление на информационната сигурност съгласно ISO/IEC 27001, която е дефинирана като част от цялостна система за управление.

   Top Management Advisors предлага обучение по всички основни елементи на стандарта и съдействие при разработване и внедряване на ISO/IEC 27001:2013 като система, която да гарантира максимална сигурност за дейността на вашата организация.

   Тук прилагаме Списък на стандартите от семейството ISO/IEC 27000.

Ръководител направление: Юлиан Узунов
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

TMA.Presentation.v3
TMA.ISO.10002.v3
TMA.ISO.9001.v3
TMA.Communication.v2