• Security
  • Marketing Training
  • Pharma Marketing
  • ISO Seminar
  • ISO new 2015
Previous Next
 

     Top Management Advisors е сред пионерите в консултациите по разработка и внедряване на системи за управление на качеството съгласно серията стандарти ISO 9000. Първите ни 12 клиенти в тази област получиха своите сертификати още през 1997 г., а към днешна дата успешна сертификация с наше съдействие са постигнали над 100 компании - Списък на клиенти по управленски стандарти.

     Нашият екип се състои от специалисти, които имат опит в различни сектори. Обединява ни разбирането, че основна цел в консултантската ни дейност не е да помогнем на клиента да постигне формална сертификация по ISO 9001 и/или друг стандарт, а да съдействаме за цялостно подобряване на управленската система за постигане на трайни положителни резултати . Почти винаги в своите консултации излизаме от рамките на стандарта, за да помогнем при решаване на практическите проблеми на клиента, свързани с организацията на труда и управлението на ресурсите.

     Ние не предлагаме стандартни решения от типа “конфекция, а се стремим да удовлетворим индивидуалните потребности на своите клиенти, като залагаме и на тяхното активно участие в проектите. Имаме готовност да окажем съдействие на клиенти с модерно мислене и развита фирмена култура при вземане на най-подходящите решения по всички въпроси, свързани със сертификацията. 

     С редица клиенти поддържаме ползотворни контакти и след сертификацията за осъществяване на програми за поддръжка и развитие на управленската система. Често работим съвместно по следващи проекти – други управленски стандарти (включително изграждане на интегрирани системи за управление) или задачи, свързани с развитието на човешките ресурси и маркетинговите инициативи на клиента.

     Редовно предлагаме и обучения за вътрешни одитори .

 

Ръководител направление: Албена Иванова
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

TMA.Presentation.v3
TMA.ISO.10002.v3
TMA.ISO.9001.v3
TMA.Communication.v2