• Marketing Training
  • ISO new 2015
  • Pharma Marketing
  • Security
  • ISO Seminar
Previous Next
 

   Тъй като правилата в бизнеса се прилагат от живи същества, второто голямо направление в нашата дейност е управлението на хора. Това е област, в която винаги ще има различни виждания и подходи, където не можем да кажем кое е "вярното решение". За сметка на това има много примери за неприемливи модели на отношение към кадрите, както и доказани добри практики. Нашата скромна амбиция е да участваме в обмена на мнения по управлението на човешките ресурси.

   Преди няколко години Европейската асоциация за управление на персонал смени част от името си и вече се занимава с "управление на хора". Това филологическо упражнение отразява най-важната тенденция в световния бизнес - осъзнаването, че конкуренцията вече е не само и не толкова между продукти, а между хората, които ги създават и продават. Привличането и задържането на "талантите", както се изразяват големите корпорации, се превърна в най-важна задача на оперативните мениджъри, въпреки че по върховете на управлението (бордовете и акционерите) приоритет все още имат финансовите показатели.

   Като участници в пазара на труда от 1990 г. (ние сме първата българска агенция за подбор на кадри), натрупахме опит и наблюдения, които рязко се разминават с позициите на правителствените статистици. Имаме готовност да окажем съдействие по всички аспекти на управление на хората.

   Очакваме вашите въпроси и мнения на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

  

TMA.Presentation.v3
TMA.ISO.10002.v3
TMA.ISO.9001.v3
TMA.Communication.v2